HTML

the Robin Hood experience

Kedves Mindenki! Ezen bloggal az a célom, hogy ERASMUS-ösztöndíjas angliai-nottinghami tartózkodásom mindennapjait "konzerváljam", és veletek megosszam. Élményeimről igyekszem érdekesen és változatosan beszámolni, anélkül, hogy ömlengőssé válna az egész. Szóval nem ígérhetek mást, csak sztorikat, fotókat és Angliát magyar alaphangról.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • főzőcske okosan: Csak így tovább! (2011.10.29. 16:14) Jó estét, jó szurkolást!
  • bM: Fotóóók! :D Nagyon szép az egyetem! (2011.09.30. 18:32) She's our Hungarian girl
  • bM: „Úgy éreztem magam, mint valami brit filmben” – na ezt én is kipróbálnám. Több mint szívesen :)! (2011.09.20. 23:16) Első nap

2011.11.25. 21:21 akacteastab

A day off

(Elöljáróban annyit, hogy megint nincs internet a lakásban. Eddig is előfordult, hogy egy-egy napra kimaradt a „szolgáltatás”, de eddig valahogy magától megjavult a dolog. Most sajnos nem ez történt, úgyhogy az elkövetkező pár bejegyzés offline születik, mihelyst tudom, online-osítom őket. )

Pénteken - ahogy ezt egy rendes egyetemen kell - nem volt egyetlen órám sem.(Amúgy normálisan is csak egy előadásom van…) Mint később kiderült, azért nem, mert az EU védőszentje egy hétre Franciaországba ment minden bizonnyal azért, hogy a többi EU-fanatikussal konzultáljon. Persze felénk ezt úgy közvetítették, hogy a professzor úr ’Reading Week’-et tart, hogy mindenki utolérhesse magát a tárgyhoz kapcsolódó olvasnivalóval. Haha. Mintha annyira olvasnának az emberkék itt. Engem sem hatott meg a dolog túlzottan, úgyhogy inkább a még hátralévő beadandóimon dolgozgattam. Nem igazán volt kedvem hazamenni a könyvtárból, mert a lakás mostanság meglehetősen zsúfolt. Hálaadásra nem kevesebb, mint négy spanyol vendég érkezett, akik aranyosak és kedvesek, csak éppen helyünk nem nagyon van már a számukra.

Spanyol lakótársaimmal amúgy is hadilábon állok egy kicsit, miután facebook-üzenetben adták tudtunkra, hogy ők mennyi sok házimunkát csinálnak, és mi meg mennyire letoljuk az egészet. Jó, a koreaiak tényleg nem nagyon csinálnak semmit, de a felmosás, konyhatakarítás, szemétkihordás az esetek nagy többségében rám marad, így meglehetősen övön alulinak éreztem ezt a támadást. De jobb a békesség, ezentúl megpróbálom látványosabban végezni a házimunkát, nehogy elkerülje a figyelmüket…

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mynottingham.blog.hu/api/trackback/id/tr523429327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása